ΜΠΟΪΛΕΡ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ


.

Τα μπόιλερ λεβητοστασίου  της Bartec, προστατεύονται εσωτερικά από τη διάβρωση ή τη σκωρίαση με υάλωση από γνήσιο υαλόκραμμα της Bayer Γερμανίας & Ferro Ολλανδίας ψημένο στους 830 βαθμούς Κελσίου.

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  • Η μεταλλική κατασκευή τους είναι ιδανική από άποψη ποιότητας υλικού και κατεργασίας αυτού για να δεχτεί σωστά την επίστρωση του γυαλιού.
  • Η μόνωσή τους είναι από πολυουρεθάνη και η έγχυσή της γίνεται με αυτόματο μηχάνημα σύγχρονης τεχνολογίας νέας γενιάς με στόχο την επίτευξη της άριστης πυκνότητας του υλικού.
  • Οι παροχές κατανάλωσης και εξαερισμού των μπόιλερ είναι από μπρούντζινες προεκτάσεις βαρέου τύπου (μαστούς), βιδωμένες στεγανά σε εσωτερικές ενισχυμένες μούφες για την αποφυγή πιθανής διάβρωσης από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Οι παροχές του κλειστού κυκλώματος είναι και αυτές από μπρούντζινες προεκτάσεις βαρέου τύπου (μαστούς).
  • Οι ροζέτες που χρησιμοποιούνται για τη στεγάνωση του δοχείου στα σημεία που εξέρχονται οι μαστοί κατανάλωσης, εξαερισμού και κλειστού κυκλώματος είναι από ειδικό λάστιχο ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

copywrite © 2010 - Tzelepis John